,

Eyeshadow Milk

Snails
Availability:

1 stok


Një rimel për fëmijë jo i zakonshëm, sepse tortat lidhen zakonisht me raste dhe festime të veçanta. Rimelimet e zakonshme të syve për fëmijë janë në paleta plastike, ndërsa Snails shton produkte ekomjedisore, me dizajn unik dhe jo të dëmshëm për fëmijët.

Karakteristikat:

  • Janë të cilësisë superiore
  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Janë miqësore me mjedisin
  • Paketim unik

Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.010 kg

900 L

1 stok

Një rimel për fëmijë jo i zakonshëm, sepse tortat lidhen zakonisht me raste dhe festime të veçanta. Rimelimet e zakonshme të syve për fëmijë janë në paleta plastike, ndërsa Snails shton produkte ekomjedisore, me dizajn unik dhe jo të dëmshëm për fëmijët.

Karakteristikat:

  • Janë të cilësisë superiore
  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Janë miqësore me mjedisin
  • Paketim unik

Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.010 kg
Marka

SHPORTA NË BEE

close