,

Familja e patave

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Familja e patave | Kjo lodër e adhurueshme me tërheqje prej druri nga marka franceze Moulin Roty do të inkurajojë fëmijën të ecë ndërsa argëtohet. Duke tërhequr kordonin, familja e Patave do të bashkohet në shëtitjen nëpër shtëpi. Për të shtuar më shumë argëtim, Olga e parë patë ka këmbë gome rozë që kërcasin në dysheme. Tërheqja prej druri përgjatë lodrave promovon ekuilibrin dhe koordinimin e mirë në krahë dhe këmbë.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 30,0 cm x 6,0 cm x 16,5 cm.
  • Materiali: Druri, MDF.
  • Mosha: +10 muajsh

6,200 L

1 stok

Familja e patave | Kjo  lodër e adhurueshme me tërheqje prej druri nga marka franceze Moulin Roty do të inkurajojë fëmijën të ecë ndërsa argëtohet. Duke tërhequr kordonin, familja e Patave do të bashkohet në shëtitjen nëpër shtëpi. Për të shtuar më shumë argëtim, Olga e parë patë ka këmbë gome rozë që kërcasin në dysheme. Tërheqja prej druri përgjatë lodrave promovon ekuilibrin dhe koordinimin e mirë në krahë dhe këmbë.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 30,0 cm x 6,0 cm x 16,5 cm.
  • Materiali: Druri, MDF.
  • Mosha: +10 muajsh
SKU: 3575677141037 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close