,

Fanari me muzikantët Tartempois (Rozë)

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Fanar elegant prej letre, që do të mundësojë një dritë të këndshme në dhomën e gjumit të foshnjëve. Ai është ilustruar me muzikantët Tartempois në botën e tyre shumëngjyrëshe dhe festive.

Karakteristikat:

  • Fanari furnizohet pa lidhje elektrike 230V ~ 50Hz
  • Llamba max 40W-E14.
  • Diametri: 40cm

2,100 L

5 stok

Fanar elegant prej letre, që do të mundësojë një dritë të këndshme në dhomën e gjumit të foshnjëve. Ai është ilustruar me muzikantët Tartempois në botën e tyre shumëngjyrëshe dhe festive.

Karakteristikat:

  • Fanari furnizohet pa lidhje elektrike 230V ~ 50Hz
  • Llamba max 40W-E14.
  • Diametri: 40cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close