Fara borziloku

Moulin Roty
Availability:

8 stok


Fara borziloku | 4 kuadrata për mbjelljen e farave të borzilokut që janë të lehta për tu bërë dhe të shpejtë për t’u vendosur. Me dimensione 16 x 16 x 0,5 cm

1,000 L

8 stok

Fara borziloku | 4 kuadrata për mbjelljen e farave të borzilokut që janë të lehta për tu bërë dhe të shpejtë për t’u vendosur. Me dimensione  16 x 16 x 0,5 cm

 

SKU: 3575677123651 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close