, ,

Kukullat Miqtë e fermës

Melissa & Doug
Availability:

11 stok


Kukullat Miqtë e fermës | Ky grup pellushash me 4 personazhe të ndryshem cope, ua lehtëson fëmijëve dhe prinderve të luajnë role së bashku! Katër kukulla të thjeshta mund të veprojnë së bashku ne një skenë, ose të përdoren veçmas thjesht si pupet. Sido që të jetë, ato janë të shkëlqyera për zhvillimin e aftësive motorike, koordinimin sy-sy, aftësitë e komunikimit, vetëbesimin, lidhjen prindër-fëmijë dhe shumë më tepër! Mosha +2 vjeç

5,300 L

11 stok

Kukullat Miqtë e fermës | Ky grup pellushash me 4 personazhe të ndryshem cope, ua lehtëson fëmijëve dhe prinderve të luajnë role së bashku! Katër kukulla të thjeshta mund të veprojnë së bashku ne një skenë, ose të përdoren veçmas thjesht si pupet. Sido që të jetë, ato janë të shkëlqyera për zhvillimin e aftësive motorike, koordinimin sy-sy, aftësitë e komunikimit, vetëbesimin, lidhjen prindër-fëmijë dhe shumë më tepër! Mosha +2 vjeç

Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close