, , ,

Miqtë e fermës

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Fëmijët do të kalojnë orë  argëtuese pa mbarim me këto kafshë të adhurueshme ferme. Koleksioni vjen me  10 modeleve miniaturë të kafshëve të fermës, duke filluar që nga kali i mrekullueshëm deri te rosat e adhurueshme. Të gjitha kafshët ruajnë në ndarje individuale në “hambarin” prej druri. Përfshihen fakte argëtuese për secilën kafshë.

Karakteristikat:

 • Koleksion i 10 figurave të ndryshme të kafshëve të fermave miniaturë
 • Përfshin fakte argëtuese për secilën kafshë
 • Figurat e forta të grumbulluara qëndrojnë në mënyrë të pavarur
 • Fëmijët do të argëtohen dhe mësojnë rreth jetesës së kafshëve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 39.4 x 34.3 x 4.5

5,500 L

2 stok

Fëmijët do të kalojnë orë  argëtuese pa mbarim me këto kafshë të adhurueshme ferme. Koleksioni vjen me  10 modeleve miniaturë të kafshëve të fermës, duke filluar që nga kali i mrekullueshëm deri te rosat e adhurueshme. Të gjitha kafshët ruajnë në ndarje individuale në “hambarin” prej druri. Përfshihen fakte argëtuese për secilën kafshë.

Karakteristikat:

 • Koleksion i 10 figurave të ndryshme të kafshëve të fermave miniaturë
 • Përfshin fakte argëtuese për secilën kafshë
 • Figurat e forta të grumbulluara qëndrojnë në mënyrë të pavarur
 • Fëmijët do të argëtohen dhe mësojnë rreth jetesës së kafshëve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 39.4 x 34.3 x 4.5
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close