Sold out!
,

Set i lojërave të traktorëve në fermë

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Set i lojërave të traktorëve në fermë, kjo lojë përbëhet nga një grup kafshësh  dhe një kamion për t’i mbajtur. Me një kamion prej druri dhe gjashtë pjesë loje, ky set u ofron fëmijëve shumë mënyra për të luajtur. Vendoseni fermerin në sediljen e traktorit për të tërhequr ngarkesën, ose rregulloni përsëri pjesët në mënyrë që hekurudha të jetë një gardh. Kjo lojë e bukur dhe e larmishme bën pjesë në koleksionin e Melissa & Doug e lodrave klasike prej druri të qëndrueshme.

3,200 L

Sold out!

Set i lojërave të traktorëve në fermë, kjo lojë përbëhet nga një grup kafshësh  dhe një kamion për t’i mbajtur. Me një kamion prej druri dhe gjashtë pjesë loje, ky set u ofron fëmijëve shumë mënyra për të luajtur. Vendoseni fermerin në sediljen e traktorit për të tërhequr ngarkesën, ose rregulloni përsëri pjesët në mënyrë që hekurudha të jetë një gardh. Kjo lojë e bukur dhe e larmishme bën pjesë në koleksionin e Melissa & Doug e lodrave klasike prej druri të qëndrueshme.

Marka

SHPORTA NË BEE

close