Set Pizza

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Set Pizza | Bëni një picë 25cm për të kënaqur të afërmit tuaj. Kuzhinieri juaj i vogel mund te zgjedh nga një grup kombinimesh shumëngjyrëshe dhe ti vendosi ato në çdo pjesë të picës. Vendoseni picën në kuti dhe çdo gjë është gati!

4,600 L

1 stok

Set Pizza | Bëni një picë 25cm për të kënaqur të afërmit tuaj. Kuzhinieri juaj i vogel mund te zgjedh nga një grup kombinimesh shumëngjyrëshe dhe ti vendosi ato në çdo pjesë të picës. Vendoseni picën në kuti dhe çdo gjë është gati!

SKU: 772139748 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close