, , ,

Felt Tips me Shkumë- Për fëmijë (6 copë)

Djeco
Availability:

26 stok


Felt Tips për vogëlushët duke filluar nga mosha +18 muajsh. Janë shënues të mëdhenj me shkumë që ngjyrosin për aktivitete argëtuese dhe krijuese të vogëlushëve tuaj. Përmban 6 copë me ngjyrat si  e verdhë, jeshile, rozë, e kuqe, portokalli, blu dhe jeshile. Lapsa perfekte për të bërë grafika shumëngjyrëshe. Përveç se ideale për vogëlushët, është po aq ideale edhe për prindërit, pasi boja në duar dhe rroba hiqet me larje.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash klasike për femijë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh
  • Boja lahet edhe nga rrobat dhe nuk lë njollë

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 21 x 13 x 4 cm cm

1,600 L

26 stok

Felt Tips për vogëlushët duke filluar nga mosha +18 muajsh. Janë shënues të mëdhenj me shkumë që ngjyrosin për aktivitete argëtuese dhe krijuese të vogëlushëve tuaj. Përmban 6 copë me ngjyrat si  e verdhë, jeshile, rozë, e kuqe, portokalli, blu dhe jeshile. Lapsa perfekte për të bërë grafika shumëngjyrëshe. Përveç se ideale për vogëlushët, është po aq ideale edhe për prindërit, pasi boja në duar dhe rroba hiqet me larje.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash klasike për femijë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh
  • Boja lahet edhe nga rrobat dhe nuk lë njollë

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 21 x 13 x 4 cm cm
Marka

Mosha

+18 muajsh

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close