, ,

Felt Tips- Për fëmijë (8 copë)

Djeco
Availability:

59 stok


Felt Tips për vogëlushët duke filluar nga mosha +18 muajsh. Janë shënues të mëdhenj që ngjyrosin për aktivitete argëtuese dhe krijuese të vogëlushëve tuaj. Përmban 8 copë me ngjyrat klasike si  e verdhë, jeshile, rozë, e kuqe, portokalli, blu e lehtë, blu e errët dhe kafe. Përveç se ideale për vogëlushët, është po aq ideale edhe për prindërit, pasi boja në duar dhe rroba hiqet me larje.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash klasike për femijë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh
  • Boja lahet edhe nga rrobat dhe nuk lë njollë

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 11.5 x 13.2 x 1.5 cm

900 L

59 stok

Felt Tips për vogëlushët duke filluar nga mosha +18 muajsh. Janë shënues të mëdhenj që ngjyrosin për aktivitete argëtuese dhe krijuese të vogëlushëve tuaj. Përmban 8 copë me ngjyrat klasike si  e verdhë, jeshile, rozë, e kuqe, portokalli, blu e lehtë, blu e errët dhe kafe. Përveç se ideale për vogëlushët, është po aq ideale edhe për prindërit, pasi boja në duar dhe rroba hiqet me larje.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash klasike për femijë
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh
  • Boja lahet edhe nga rrobat dhe nuk lë njollë

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 11.5 x 13.2 x 1.5 cm
Marka

Mosha

+18 muajsh

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close