Sold out!
,

Ferma

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Ferma | Të vegjlit do të duhet të ushqehen dhe të kujdesen për bagëtinë e tyre, të lërojnë dhe mbjellin fushat e tyre dhe të vendosin për të mbrojtur të korrat! Ata do të zbulojnë shumë gjëra me këtë fermë dhe do të shijojnë për orë të tëra lojëra interaktive dhe imagjinare të aktiviteteve bujqësore. Përveç kësaj, ferma ka 9 melodi dhe tinguj për t’i dhënë asaj më shumë realizëm, ideal për të promovuar interpretimin e roleve!

Karakteristikat:

  • Përfshinë 16 pjesë: 1 fermë me mulli, 1 fermer, 1 lopë, 1 kalë i vogël, 1 pulë, 1 dordolec, 1 traktor, 1 rimorkio, 1 punues toke, 3 kuti perimesh dhe 1 gardh.
  • Kërkon 2 bateri AAA 1.5V (nuk përfshihen)
  • Mosha: +18  muajsh

Përmasat:
Paketimi: 30.9cm (Lartësia) x 40cm (Gjerësia) x 6.8cm (Gjatësia)

3,500 L

Sold out!

Ferma | Të vegjlit do të duhet të ushqehen dhe të kujdesen për bagëtinë e tyre, të lërojnë dhe mbjellin fushat e tyre dhe të vendosin për të mbrojtur të korrat! Ata do të zbulojnë shumë gjëra me këtë fermë dhe do të shijojnë për orë të tëra lojëra interaktive dhe imagjinare të aktiviteteve bujqësore. Përveç kësaj, ferma ka 9 melodi dhe tinguj për t’i dhënë asaj më shumë realizëm, ideal për të promovuar interpretimin e roleve!

Karakteristikat:

  • Përfshinë 16 pjesë: 1 fermë me mulli, 1 fermer, 1 lopë, 1 kalë i vogël, 1 pulë, 1 dordolec, 1 traktor, 1 rimorkio, 1 punues toke, 3 kuti perimesh dhe 1 gardh.
  • Kërkon 2 bateri AAA 1.5V (nuk përfshihen)
  • Mosha: +18  muajsh

Përmasat:
Paketimi: 30.9cm (Lartësia) x 40cm (Gjerësia) x 6.8cm (Gjatësia)

SKU: 8435404814151 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close