Festa dinosauri

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Festa dinosauri | Ky koleksion i 9 modeleve miniaturë të mbuluara me realitet të krijesave parahistorike përfshin disa nga speciet më të njohura duke filluar nga Velociraptor i vogël, por super i shpejtë, tek “mbreti i dinosaurëve”, T-Rex, deri te gjigandi i butë Apatosaurus.

Dinosaurët kanë ndarje të etiketuara individuale në një tabaka prej druri. Përfshihen informacione mbi të gjitha speciet. Fëmijët mbi tre vjeç do të duan të luajnë me të, të mësojnë dhe të “sjellin në jetë” gjigantë që ecnin mbi tokë miliona vjet më parë!

4,100 L

1 stok

Festa dinosauri |  Ky koleksion i 9 modeleve miniaturë të mbuluara me realitet të krijesave parahistorike përfshin disa nga speciet më të njohura duke filluar nga Velociraptor i vogël, por super i shpejtë, tek “mbreti i dinosaurëve”, T-Rex, deri te gjigandi i butë Apatosaurus.

Dinosaurët kanë ndarje të etiketuara individuale në një tabaka prej druri. Përfshihen informacione mbi të gjitha speciet. Fëmijët mbi tre vjeç  do të duan të luajnë me të, të mësojnë dhe të “sjellin në jetë” gjigantë që ecnin mbi tokë miliona vjet më parë!

SKU: 000772126663 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close