, ,

Fjalëkryq – Festa e fjalëve

EurekaKids
Availability:

4 stok


Festa e fjalëve | Festa e fjalëve është loja klasike e trajnimit për fjalëkryq! Fëmijët do të duhet të formojnë fjalë me pllakat që kanë prekur dhe me të cilat lojtarët e tjerë kanë vendosur në tabelë. Lojtari që përfundon letrat e tij më parë dhe i cili gjithashtu ka marrë rezultatin më të lartë duke vendosur letrat në tabelë fiton. Shtë ideal për stimulimin e orientimit hapësinor, arsyetimit konkret dhe abstrakt dhe përqendrimit!

Karakteristikat:

  • Përmban 102 pllaka shkronjash, 4 stenda muzikore dhe 1 dërrasë
  • Për 2-4 lojtarë
  • Bordi: 48cm (Lartësia) x 36cm (Gjerësia)
  • Paketimi: 26.5cm (Lartësia) x 38.2cm (Gjerësia) x 5cm (Gjatësia)

2,600 L

4 stok

Festa e fjalëve | Festa e fjalëve është loja klasike e trajnimit për fjalëkryq! Fëmijët do të duhet të formojnë fjalë me pllakat që kanë prekur dhe me të cilat lojtarët e tjerë kanë vendosur në tabelë. Lojtari që përfundon letrat e tij më parë dhe i cili gjithashtu ka marrë rezultatin më të lartë duke vendosur letrat në tabelë fiton. Shtë ideal për stimulimin e orientimit hapësinor, arsyetimit konkret dhe abstrakt dhe përqendrimit!

Karakteristikat:

  • Përmban 102 pllaka shkronjash, 4 stenda muzikore dhe 1 dërrasë
  • Për 2-4 lojtarë
  • Bordi: 48cm (Lartësia) x 36cm (Gjerësia)
  • Paketimi: 26.5cm (Lartësia) x 38.2cm (Gjerësia) x 5cm (Gjatësia)
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close