,

Set Shefi i zjarrëfikëseve

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Set Shefi i zjarrëfikëseve | Në këtë set ka gjithçka që një zjarrfikës aspirues ka nevojë në raste urgjente: një xhaketë e ndritshme e kuqe, e zbukuruar me materiale reflektuese, një helmetë shefi zjarri, një “zjarrfikës”, një distinktiv me shkëlqim dhe një etiketë emri që mund ta personalizoni.

6,600 L

2 stok

Set Shefi i zjarrëfikëseve | Në këtë set ka gjithçka që një zjarrfikës aspirues ka nevojë në raste urgjente: një xhaketë e ndritshme e kuqe, e zbukuruar me materiale reflektuese, një helmetë shefi zjarri, një “zjarrfikës”, një distinktiv me shkëlqim dhe një etiketë emri që mund ta personalizoni.

SKU: 772148344 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close