Kamioni i zjarrfikësve

Melissa & Doug
Availability:

5 stok


Kamioni i zjarrfikësve | Ka mjaft hapësirë ​​për të luajtur me imagjinatën në këtë zjarrëfikëse të mrekullueshme! E mbushur me detaje, si zorrë uji, orë, dhe një pult me GPS, kjo lojë përfshin dyert e pasme që hapen dhe mbyllen, dritat në çati, një rezervuar me gaz që hapet për mbushje dhe dritare nga të katër anët për të dhënë më shumë dritë. Ka edhe një hidratant të zjarrit!

18,000 L

5 stok

Kamioni i zjarrfikësve | Ka mjaft hapësirë ​​për të luajtur me imagjinatën në këtë zjarrëfikëse të mrekullueshme! E mbushur me detaje, si zorrë uji, orë, dhe një pult me GPS, kjo lojë përfshin dyert e pasme që hapen dhe mbyllen, dritat në çati, një rezervuar me gaz që hapet për mbushje dhe dritare nga të katër anët për të dhënë më shumë dritë. Ka edhe një hidratant të zjarrit!

SKU: 000772155113 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close