Sold out!
,

Kamioni i zjarrfikësve

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Kamioni i zjarrfikësve do ti vije ne ndihme vogëlushëve tuaj nëse do të duan të ndihmojnë zjarrfikësit të ngrenë shkallët, të zhbllokojnë ujin dhe të bëhen heronjtë e ditës. Kjo  lojë përfshin një kamion zjarri prej druri me  shkallët ngritëse të kovës, plus tre figura zjarrfikëse, të cilët mund të hipin në pjesën e përparme, të qëndrojnë në kovë dhe madje të mbajnë ujin. Ndërtimi i qëndrueshëm prej druri dhe stilimi klasik është i ndërtuar në një material mjaft rezistent!

4,600 L

Sold out!

Kamioni i zjarrfikësve do ti vije ne ndihme vogëlushëve tuaj nëse do të duan të ndihmojnë zjarrfikësit të ngrenë shkallët, të zhbllokojnë ujin dhe të bëhen heronjtë e ditës. Kjo  lojë përfshin një kamion zjarri prej druri me  shkallët ngritëse të kovës, plus tre figura zjarrfikëse, të cilët mund të hipin në pjesën e përparme, të qëndrojnë në kovë dhe madje të mbajnë ujin. Ndërtimi i qëndrueshëm prej druri dhe stilimi klasik është i ndërtuar në një material mjaft rezistent!

Marka

SHPORTA NË BEE

close