,

Tabela e Aktivitetit në xhungël

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Tabela e Aktivitetit në xhungël | Kjo tryezë praktike me shumë aktivitete argëton dhe angazhon fëmijët mbi 1 vjeç, ndërsa inkurajojnë aftësi të rëndësishme zhvillimore. Loja përfshin ingranazhe për të kthyer, një tub për të rrokullisur, rruaza për të rrëshqitur, fletëpalosje për t’u hapur, një rrotë për t’u rrotulluar dhe pjesë të lehta për t’u rrokullisur, për të shtyrë dhe për të tërhequr! Ndërtimi prej druri, me dizajne të ndryshme, e bëjnë një lojë të preferuar nga fëmijët.

15,000 L

1 stok

Tabela e Aktivitetit në xhungël | Kjo tryezë praktike me shumë aktivitete argëton dhe angazhon fëmijët mbi 1 vjeç, ndërsa inkurajojnë aftësi të rëndësishme zhvillimore. Loja përfshin ingranazhe për të kthyer, një tub për të rrokullisur, rruaza për të rrëshqitur, fletëpalosje për t’u hapur, një rrotë për t’u rrotulluar dhe pjesë të lehta për t’u rrokullisur, për të shtyrë dhe për të tërhequr! Ndërtimi prej druri, me dizajne të ndryshme, e bëjnë një lojë të preferuar nga fëmijët.

SKU: 000772401227 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close