Fizarmonika

Plan Toys
Availability:

5 stok


Fizarmonika | Kur fizarmonika do të shtypet, brenda dhe jashtë, ajo do të luajë zhurma të ndryshme. E përshtatshme për fëmijët +18 muajsh.

5,400 L

5 stok

Fizarmonika | Kur fizarmonika do të shtypet,  brenda dhe jashtë,  ajo do të luajë zhurma të ndryshme. E përshtatshme për fëmijët +18 muajsh.

SKU: 8854740064011 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close