Sold out!

Fjalë në kuba

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Fjalë në kuba | Kush do të formojë më shumë fjalë në kohën më të shkurtër? Fëmijët duhet të vendosin zaret në filxhan, ta shkundin fuqishëm, të hedhin zaret në tryezë dhe të kthejnë kutinë e orës! Ata duhet të krijojnë numrin maksimal të fjalëve me shkronjat që paraqiten për të fituar ndeshjen.

Karakteristikat:

  • Përfshin 1 pjatë birre, 14 letra zare dhe një orë ore.
  • Për 2-4 lojtarë.
  • Mosha: +7 vjeç.

1,500 L

Sold out!

Fjalë në kuba | Kush do të formojë më shumë fjalë në kohën më të shkurtër? Fëmijët duhet të vendosin zaret në filxhan, ta shkundin fuqishëm, të hedhin zaret në tryezë dhe të kthejnë kutinë e orës! Ata duhet të krijojnë numrin maksimal të fjalëve me shkronjat që paraqiten për të fituar ndeshjen.

Karakteristikat:

  • Përfshin 1 pjatë birre, 14 letra zare dhe një orë ore.
  • Për 2-4 lojtarë.
  • Mosha: +7 vjeç.
SKU: 8435404813741 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close