Edukative – Fjalët e reja

EurekaKids
Availability:

2 stok


Fjalët magnetike është lojë edukative për të praktikuar inteligjencën gjuhësore dhe për të mësuar fjalë të reja. Me këtë çantë të vegjlit do të jenë në gjendje të praktikojnë anglisht, spanjisht, italisht, frëngjisht dhe portugalisht. Ndërsa ata fitojnë një nivel më të lartë, ata do të jenë në gjendje të ndjekin me saktësi një diktim fjalësh.

Karakteristikat:

  • Përfshin 40 karta magnetike të dyanshme.
  • Letrat përmbajnë 110 shkronja.
  • Mosha: Nga 3 vjeç.

Përmasat:

  • Kartat: 5cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia)
  • Paketimi: 25.9cm (Lartësia) x 23.7cm (Gjerësia) x 4.6cm (Gjatësia)

2,600 L

2 stok

Fjalët magnetike është lojë edukative për të praktikuar inteligjencën gjuhësore dhe për të mësuar fjalë të reja. Me këtë çantë të vegjlit do të jenë në gjendje të praktikojnë anglisht, spanjisht, italisht, frëngjisht dhe portugalisht. Ndërsa ata fitojnë një nivel më të lartë, ata do të jenë në gjendje të ndjekin me saktësi një diktim fjalësh.

Karakteristikat:

  • Përfshin 40 karta magnetike të dyanshme.
  • Letrat përmbajnë 110 shkronja.
  • Mosha: Nga 3 vjeç.

Përmasat:

  • Kartat: 5cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia)
  • Paketimi: 25.9cm (Lartësia) x 23.7cm (Gjerësia) x 4.6cm (Gjatësia)

SKU: 8435404814786 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close