,

Fletë ngjyrosjeje të para-vizatuara 3D- Surprizë në pyll

Djeco
Availability:

10 stok


Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me ngjyrosje për fëmijët e moshave 6 deri më 9 vjeç. Seti përmban 4 fletë ngjyrosje të para-vizatuara në 4 dizajne të ndryshme me elementë 3D, ku secili dizajn mundëson për të krijuar piktura rreth temës së pyllit. Ky set ofron një eksperiencë inovatore falë elementëve 3D.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese ngjyrosjeje
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 fletë me ngjyrosjeje të para-vizatuara 3D
 • Përmban 4 dizajne të ndryshme 3D
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 9 vjeç

500 L

10 stok

Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me ngjyrosje për fëmijët e moshave 6 deri më 9 vjeç. Seti përmban 4 fletë ngjyrosje të para-vizatuara në 4 dizajne të ndryshme me elementë 3D, ku secili dizajn mundëson për të krijuar piktura rreth temës së pyllit. Ky set ofron një eksperiencë inovatore falë elementëve 3D.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese ngjyrosjeje
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 fletë me ngjyrosjeje të para-vizatuara 3D
 • Përmban 4 dizajne të ndryshme 3D
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 9 vjeç
Marka

Gjinia

Femra, Meshkuj

Mosha

6- 9 vjeç

SHPORTA NË BEE

close