,

Fletë ngjyrosjeje të para-vizatuara- Dyert e Vogla të Pupit

Djeco
Availability:

10 stok


Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me ngjyrosje për fëmijët e moshave 6 deri më 11 vjeç. Seti përmban 8 fletë ngjyrosje të para-vizatuara në 4 dizajne të ndryshme, ku secili dizajn ka një seri ndarjesh të prera paraprakisht të cilat kur hapen zbulojnë një ngjyrë poshtë duke shtuar një dimension shtesë me ngjyrë dhe teksturë në veprën e përfunduar të artit. Dyert e Vogla të Pupit kanë një temë të lezetshme princeshe që zbulon një seri modelesh me ngjyrë rozë dhe vjollcë.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese ngjyrosjeje
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 8 fletë me ngjyrosjeje të para-vizatuara
 • Përmban 4 dizajne të ndryshme
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 x cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 11 vjeç

500 L

10 stok

Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues me ngjyrosje për fëmijët e moshave 6 deri më 11 vjeç. Seti përmban 8 fletë ngjyrosje të para-vizatuara në 4 dizajne të ndryshme, ku secili dizajn ka një seri ndarjesh të prera paraprakisht të cilat kur hapen zbulojnë një ngjyrë poshtë duke shtuar një dimension shtesë me ngjyrë dhe teksturë në veprën e përfunduar të artit. Dyert e Vogla të Pupit kanë një temë të lezetshme princeshe që zbulon një seri modelesh me ngjyrë rozë dhe vjollcë.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese ngjyrosjeje
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 8 fletë me ngjyrosjeje të para-vizatuara
 • Përmban 4 dizajne të ndryshme
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 x cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 11 vjeç
Marka

Gjinia

Femra, Meshkuj

Mosha

6- 11 vjeç

SHPORTA NË BEE

close