Fletore për ngjyrosje- Goofy faces

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Fletore për ngjyrosje me 30 faqe me Goodly Eyes.  Letra e hollë, por shumë rezistente është ideale për bojrat e ujit, lapsat me ngjyra, bojrat e dhjamit ose bojra të tjera. Kjo fletore me ngjyrosje dhe ilustrime unike do të jetë ndër të preferuarat e fëmijëve.

 

2,400 L

2 stok

SHPORTA NË BEE

close