,

Fletore për ngjyrosje- Wacky Animals

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Fletore për ngjyrosje me 30 faqe me Wacky Animals.  Letra e hollë, por shumë rezistente është ideale për bojrat e ujit, lapsat me ngjyra, bojrat e dhjamit ose bojra të tjera. Kjo fletore me ngjyrosje dhe ilustrime unike do të jetë ndër të preferuarat e fëmijëve.  Ideale për argëtime dhe nxitjen e krijueshmërinë.

Karakteristikat:

  • Përmban 30 faqe
  • Letra e hollë por shumë rezistente është ideale për bojrat e ujit
  • Ideale për argëtime dhe nxitjen e krijueshmërinë

2,500 L

2 stok

Fletore për ngjyrosje me 30 faqe me Wacky Animals.  Letra e hollë, por shumë rezistente është ideale për bojrat e ujit, lapsat me ngjyra, bojrat e dhjamit ose bojra të tjera. Kjo fletore me ngjyrosje dhe ilustrime unike do të jetë ndër të preferuarat e fëmijëve.  Ideale për argëtime dhe nxitjen e krijueshmërinë.

Karakteristikat:

  • Përmban 30 faqe
  • Letra e hollë por shumë rezistente është ideale për bojrat e ujit
  • Ideale për argëtime dhe nxitjen e krijueshmërinë
Marka

SHPORTA NË BEE

close