,

Fletore sekrete dhe shënuesi magjik Lisa

Djeco
Availability:

11 stok


Zbuloni fletoren sekrete dhe shënuesin e saj magjik Lisa të Lovely Paper nga Djeco. Një ditar për të mbajtur sekretet më të mëdha nga fëmijët, të shkruara me një shënues boje të padukshëm. Dhe për ti lexuar ato ju duhet  llamba UV.  Një fletore me plot 88 faqe, ku fëmijët mund të shkruajnë sekretet e tyre, me kyç dhe 2 çelësa, që sekretet  të mbeten “Top-secret”.  Fletorja shumëngjyrëshe dhe me ilustrime është një ide dhurate e bukur për ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Përmban një fletore me 88 faqe
 • Një kyç dhe dy çelësa
 • Shënues magjik
 • Llambë UV
 • Një ide dhurate për ditëlindje
 • E përshtatshme për fëmijët mbi 6 vjeç

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e fletores: 15.5 x 20 x 1.2 cm
 • Përmasat e shënuesit: 13 x 0,5  cm
 • Punon me 3 bateri LR44 HD

1,600 L

11 stok

Zbuloni fletoren sekrete dhe shënuesin e saj magjik Lisa të Lovely Paper nga Djeco. Një ditar për të mbajtur sekretet më të mëdha nga fëmijët, të shkruara me një shënues boje të padukshëm. Dhe për ti lexuar ato ju duhet  llamba UV.  Një fletore me plot 88 faqe, ku fëmijët mund të shkruajnë sekretet e tyre, me kyç dhe 2 çelësa, që sekretet  të mbeten “Top-secret”.  Fletorja shumëngjyrëshe dhe me ilustrime është një ide dhurate e bukur për ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Përmban një fletore me 88 faqe
 • Një kyç dhe dy çelësa
 • Shënues magjik
 • Llambë UV
 • Një ide dhurate për ditëlindje
 • E përshtatshme për fëmijët mbi 6 vjeç

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e fletores: 15.5 x 20 x 1.2 cm
 • Përmasat e shënuesit: 13 x 0,5  cm
 • Punon me 3 bateri LR44 HD
Marka

SHPORTA NË BEE

close