, ,

Çuç silikoni natyral+3 muajsh

Nanobebe
Availability:

2 stok


Flexy soothers  vjen me dizajn ergonomik.  Butësia e tij përshtatet rreth hundës dhe mjekrës së foshnjës tuaj për të qëndruar në vend dhe për të parandaluar rënien e tij. I siguron foshnjës rehatinë maksimale dhe parandalon në mënyrë efektive acarimin falë ajrosjes. Flexy soothers është i butë dhe me formë të rrumbullakosur, që e bën këtë biberon fallco të përsosur për foshnjat që ushqehen me gji dhe të porsalindurit. Promovon zhvillimin e shëndetshëm oral dhe parandalon konfuzionin e thithkave.

Karakteristikat:

 • Bërë me silikon higjenik natyral
 • I përmbahet udhëzimeve të Akademisë Amerikane të Pediatrisë për biberona të sigurt
 • Promovon zhvillimin e shëndetshëm oral dhe parandalon konfuzionin e thithkave
 • I siguron foshnjës rehatinë maksimale dhe parandalon në mënyrë efektive acarimin

Të dhënat teknike:

 • Sasia: 2 copë
 • Mosha: +3 muajsh
 • Ngjyra: Pink

1,500 L

2 stok

Flexy soothers  vjen me dizajn ergonomik.  Butësia e tij përshtatet rreth hundës dhe mjekrës së foshnjës tuaj për të qëndruar në vend dhe për të parandaluar rënien e tij. I siguron foshnjës rehatinë maksimale dhe parandalon në mënyrë efektive acarimin falë ajrosjes. Flexy soothers është i butë dhe me formë të rrumbullakosur, që e bën këtë biberon fallco të përsosur për foshnjat që ushqehen me gji dhe të porsalindurit. Promovon zhvillimin e shëndetshëm oral dhe parandalon konfuzionin e thithkave.

Karakteristikat:

 • Bërë me silikon higjenik natyral
 • I përmbahet udhëzimeve të Akademisë Amerikane të Pediatrisë për biberona të sigurt
 • Promovon zhvillimin e shëndetshëm oral dhe parandalon konfuzionin e thithkave
 • I siguron foshnjës rehatinë maksimale dhe parandalon në mënyrë efektive acarimin

Të dhënat teknike:

 • Sasia: 2 copë
 • Mosha: +3 muajsh
 • Ngjyra: Pink
SKU: 7290016628753 Kategori: , ,
Marka

Ngjyrë

Pink

Mosha

+3 muajsh

SHPORTA NË BEE

close