,

Fold and Go Princess Castle

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Fold and Go Princess Castle | Kështjellë e bukur prej druri, me doreza të përshtatshme mbajtëse, është e përsosur për princeshën tuaj të vogël. Pjesa e jashtme e saj e detajuar bukur hapet lehtësisht për të zbuluar një pallat mbretëror të mobiluar me katër pjesë të mobiljeve mbretërore dhe dy kuaj. Princi dhe princesha që jetojnë këtu janë të sigurtë se do të jetojnë të lumtur përgjithmonë!

Çfarë përfshihet:

 1. Përfshin Princin
 2. Princeshën
 3. 2 frone
 4. 2 kuaj mbretërorë
 5. Një shtrat
 6. Një sënduk.

9,700 L

1 stok

Fold and Go Princess Castle | Kështjellë e bukur prej druri, me doreza të përshtatshme mbajtëse, është e përsosur për princeshën tuaj të vogël. Pjesa e jashtme e saj e detajuar bukur hapet lehtësisht për të zbuluar një pallat mbretëror të mobiluar me katër pjesë të mobiljeve mbretërore dhe dy kuaj. Princi dhe princesha që jetojnë këtu janë të sigurtë se do të jetojnë të lumtur përgjithmonë!

Çfarë përfshihet:

 1. Përfshin Princin
 2. Princeshën
 3. 2 frone
 4. 2 kuaj mbretërorë
 5. Një shtrat
 6. Një sënduk.
Marka

SHPORTA NË BEE

close