,

Fold & Go Castle

Availability:

6 stok


Fold & Go Castle | Kështjella prej druri Melissa & Doug Fold & Go e bën të lehtë imagjinatën e te vegjelve tuaj! Përfshinë një mbret dhe një mbretëreshë me frone dhe një shtrat mbretëror, dhe dy kalorës me kuaj për t’i mbrojtur ata dhe therasin e tyre.

9,700 L

6 stok

Fold & Go Castle | Kështjella prej druri Melissa & Doug Fold & Go e bën të lehtë imagjinatën e te vegjelve tuaj! Përfshinë një mbret dhe një mbretëreshë me frone dhe një shtrat mbretëror, dhe dy kalorës me kuaj për t’i mbrojtur ata dhe therasin e tyre.

SHPORTA NË BEE

close