Fole 3D me 4 karaktere nga Papoum

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Fole 3D me tegela katrore me 4 karaktere nga Papoum: luani, hipo, elefanti dhe këlyshi elefant. Përfshin një hark me 3 lodra që varen. Është me sipërfaqe të butë dhe komode. Kjo lojë është perfekte për të argëtuarin të veglit tuaj për orë të tëra.

Karakteristikat:

 • Fole 3D me tegela katrore
 • Përmban 4 karaktere (luani, hipo, elefanti dhe këlyshi elefant)
 • Ka sipërfaqe të butë
 • Ofron komoditet dhe rehati
 • Lojë argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 80 x 80 x 70cm.
 • Materiali: Pambuk, liri, plastikë dhe poliester
 • Mosha: +0 muajsh
 • Larja: Në 30 gradë në cikël delikat

25,700 L

1 stok

Fole 3D me tegela katrore me 4 karaktere nga Papoum: luani, hipo, elefanti dhe këlyshi elefant. Përfshin një hark me 3 lodra që varen. Është me sipërfaqe të butë dhe komode. Kjo lojë është perfekte për të argëtuarin të veglit tuaj për orë të tëra.

Karakteristikat:

 • Fole 3D me tegela katrore
 • Përmban 4 karaktere (luani, hipo, elefanti dhe këlyshi elefant)
 • Ka sipërfaqe të butë
 • Ofron komoditet dhe rehati
 • Lojë argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 80 x 80 x 70cm.
 • Materiali: Pambuk, liri, plastikë dhe poliester
 • Mosha: +0 muajsh
 • Larja: Në 30 gradë në cikël delikat
SKU: 3575676580974 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close