Sold out!

Fole 3D me balenën Joséphine

Moulin Roty
Availability:

S’ka stok


Fole 3D me balenën Joséphine nga Le Voyage d’Olga, do ti argëtojë dhe stimulojë pafund vogëlushët tuaj.  Është e përbërë nga tekste të ndryshme që do të stimulojnë kureshtjen e të vegjëlve tuaj dhe do ti shkathtësojë. Vogëlushët tuaj do të argëtohen duke manipuluar bishtin e balenës. Përmban 3 lodra të varura: një unazë me rruaza, një peshk dhe një patë të egër. Këta elementë mund të ngjiten ose hiqen falë shiritave Velcro.

Karakteristikat:

 • Fole 3D me balenën Joséphine nga Le Voyage d’Olga
 • Përmban 3 lodra të varura  (një unazë me rruaza, një peshk dhe një patë të egër)
 • Ka sipërfaqe të butë
 • Ofron komoditet dhe rehati
 • Lojë argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 80 cm
 • Materiali: Pambuk, poliester, elastan, akrilik dhe plastikë
 • Mosha: +0 muajsh
 • Larja: Në 30 gradë në cikël delikat

25,700 L

Sold out!

Fole 3D me balenën Joséphine nga Le Voyage d’Olga, do ti argëtojë dhe stimulojë pafund vogëlushët tuaj.  Është e përbërë nga tekste të ndryshme që do të stimulojnë kureshtjen e të vegjëlve tuaj dhe do ti shkathtësojë. Vogëlushët tuaj do të argëtohen duke manipuluar bishtin e balenës. Përmban 3 lodra të varura: një unazë me rruaza, një peshk dhe një patë të egër. Këta elementë mund të ngjiten ose hiqen falë shiritave Velcro.

Karakteristikat:

 • Fole 3D me balenën Joséphine nga Le Voyage d’Olga
 • Përmban 3 lodra të varura  (një unazë me rruaza, një peshk dhe një patë të egër)
 • Ka sipërfaqe të butë
 • Ofron komoditet dhe rehati
 • Lojë argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 80 cm
 • Materiali: Pambuk, poliester, elastan, akrilik dhe plastikë
 • Mosha: +0 muajsh
 • Larja: Në 30 gradë në cikël delikat
SKU: 3575677140771 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close