,

Foleja e pulës

Plan Toys
Availability:

2 stok


Foleja e pulës | Lodrat e pulave përfshijnë 4 pjesë dhe një bazë rrethore që lejon praktikimin e aftësive dhe koordinimin e syve me dorë. Fëmijët janë në gjendje të mësojnë për renditjen dhe ciklin e jetës së një pulë përmes lojës. I përshtatshëm për moshat nga 1 vjeç – 6 vjeç.

3,900 L

2 stok

Foleja e pulës | Lodrat e pulave përfshijnë 4 pjesë dhe një bazë rrethore që lejon praktikimin e aftësive dhe koordinimin e syve me dorë. Fëmijët janë në gjendje të mësojnë për renditjen dhe ciklin e jetës së një pulë përmes lojës. I përshtatshëm për moshat nga 1 vjeç – 6 vjeç.

SKU: 8854740056955 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close