Grupet e Ushqimit

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Grupet e Ushqimit | Ky set është një mënyrë shumë e mirë për fëmijët për të mësuar mbi ushqimet. Qëllimi i këtij seti është që vogëlushi juaj të panifikojë një vakt ushqimor të balancuar. Ushqimet të cilat ndahen ne 5 grupe përfshijnë – pjepër, qumësht, djath, peshk, vezë dhe shumë të tjera, të cilat janë të ndërtuara në material prej druri rezistent dhe vijnë me 4 vasketa druri për ti vendosur.

4,100 L

6 stok

Grupet e Ushqimit | Ky set është një mënyrë shumë e mirë për fëmijët për të mësuar mbi ushqimet. Qëllimi i këtij seti është që vogëlushi juaj të panifikojë një vakt ushqimor të balancuar. Ushqimet të cilat ndahen ne 5 grupe përfshijnë – pjepër, qumësht, djath, peshk, vezë dhe shumë të tjera, të cilat janë të ndërtuara në material prej druri rezistent dhe vijnë me 4 vasketa druri për ti vendosur.

SKU: 772102711 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close