, , ,

Forklift Truck

Plan Toys
Availability:

1 stok


Një lodër prej druri argëtuese për fëmijët e moshën nga +3 vjeç. Forklift Truck, ose në gjuhën popullore piruni,  do ti argëtojë fëmijët me orë të tëra duke ngarkuar dhe transportuar blloqet katrore prej druri. Ky aktivitet, edhe krijues, mund të shoqërohet nga prindërit ose gjyshërit. Dizajni dhe funksioni bazohen në një pirun të vërtetë. Doreza e pasme ndihmon në drejtimin e pirunit majtas dhe djathtas. Ashensori, pjesa e mekanzimit të lëvizzhëm, lëshon një tingull kur paleta që përmban kube druri lëvizet lart e poshtë. Është i bërë prej materiali druri të qëndrueshëm në ngjyrë natyrale. Kjo lodër është një ide e bukur dhurate për vogëlushët e apasionuar pas automjeteve.

Karakteristikat:

 • Lodër prej druri argëtuese për fëmijët e moshën nga +3 vje
 • Nxit imagjinatën krijuese
 • Mund të shoqërohet nga prindërit ose gjyshërit
 • Dizajni dhe funksioni bazohen në një pirun të vërtetë.
 • Është i bërë prej materiali druri të qëndrueshëm në ngjyrë natyrale
 • Ide e bukur dhurate për vogëlushët e apasionuar pas automjeteve.

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 18 x 29 x 22 cm
 • Pesha: 1.18 kg
 • Mosha: +3 vjeç

18,800 L

1 stok

Një lodër prej druri argëtuese për fëmijët e moshën nga +3 vjeç. Forklift Truck, ose në gjuhën popullore piruni,  do ti argëtojë fëmijët me orë të tëra duke ngarkuar dhe transportuar blloqet katrore prej druri. Ky aktivitet, edhe krijues, mund të shoqërohet nga prindërit ose gjyshërit. Dizajni dhe funksioni bazohen në një pirun të vërtetë. Doreza e pasme ndihmon në drejtimin e pirunit majtas dhe djathtas. Ashensori, pjesa e mekanzimit të lëvizzhëm, lëshon një tingull kur paleta që përmban kube druri lëvizet lart e poshtë. Është i bërë prej materiali druri të qëndrueshëm në ngjyrë natyrale. Kjo lodër është një ide e bukur dhurate për vogëlushët e apasionuar pas automjeteve.

Karakteristikat:

 • Lodër prej druri argëtuese për fëmijët e moshën nga +3 vje
 • Nxit imagjinatën krijuese
 • Mund të shoqërohet nga prindërit ose gjyshërit
 • Dizajni dhe funksioni bazohen në një pirun të vërtetë.
 • Është i bërë prej materiali druri të qëndrueshëm në ngjyrë natyrale
 • Ide e bukur dhurate për vogëlushët e apasionuar pas automjeteve.

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 18 x 29 x 22 cm
 • Pesha: 1.18 kg
 • Mosha: +3 vjeç
Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close