Forma të çmendura

EurekaKids
Availability:

6 stok


Forma të çmendura është një lojë magnetike argëtuese që konsiston në krijimin e formave, lirisht ose ndjekjen e modeleve të paraqitura nga kartat që vijnë me komplet! Për më tepër, është një lojë perfekte për tu marrë në udhëtime falë valixheve të saj praktike.

 

Karakteristikat:

 • Panelet e brendshme të bordit janë magnetike.
 • Struktura e valixheve në dru, me dorezë për të lehtësuar transportin e saj dhe mbylljen metalike. Ideale për të marrë udhëtime ose transferime.
 • Përfshinë 35 pjesë magnetike.
 • Përfshinë 24 karta me modele të ndryshme.
 • Kuti për të ruajtur letra.
 • Kjo lojë inkurajon fëmijët të përqëndrohen dhe të vëzhgojnë format e ndryshme dhe t’i kombinojnë ato me njëri-tjetrin, duke promovuar gjithashtu krijimtarinë.
 • Përmasat: 30cm (Lartësia) x 30cm (Gjerësia) x 3.7cm (Gjatësia)
 • Mosha: + 4 vjeç.

4,500 L

6 stok

Forma të çmendura është një lojë magnetike argëtuese që konsiston në krijimin e formave, lirisht ose ndjekjen e modeleve të paraqitura nga kartat që vijnë me komplet! Për më tepër, është një lojë perfekte për tu marrë në udhëtime falë valixheve të saj praktike.

 

Karakteristikat:

 • Panelet e brendshme të bordit janë magnetike.
 • Struktura e valixheve në dru, me dorezë për të lehtësuar transportin e saj dhe mbylljen metalike. Ideale për të marrë udhëtime ose transferime.
 • Përfshinë 35 pjesë magnetike.
 • Përfshinë 24 karta me modele të ndryshme.
 • Kuti për të ruajtur letra.
 • Kjo lojë inkurajon fëmijët të përqëndrohen dhe të vëzhgojnë format e ndryshme dhe t’i kombinojnë ato me njëri-tjetrin, duke promovuar gjithashtu krijimtarinë.
 • Përmasat: 30cm (Lartësia) x 30cm (Gjerësia) x 3.7cm (Gjatësia)
 • Mosha: + 4 vjeç.
SKU: 8435404814922 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close