, , ,

Set plotësues – Fresh Mart

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Ky grup shoqërues në dyqanin ushqimor Fresh Mart ka gjithçka që fëmijët kanë nevojë për të pasur në rafte dhe për të bërë pazar. Seti përmban  70 pjesë për të luajtur, duke përfshirë artikuj për lojëra me role të shitësit dhe blerësit, si përparëse, shirit ndarës me rrip transportieri, çantë pazari prej pëlhure,  raft, para, letra, kuponë, kuti ushqimore dhe kanaçe. Përputhet në mënyrë perfekte me dyqanin ushqimor Melissa & Doug Fresh Mart.

Karakteristikat:

 • Ka gjithçka që fëmijët kanë nevojë për të pasur në rafte dhe për të bërë pazar
 • Përmban 70 pjesë për të luajtur, duke përfshirë artikuj për lojëra me role të shitësit dhe blerësit
 • Perfekte për tu luajtur në grup
 • Përputhet në mënyrë perfekte me dyqanin ushqimor Melissa & Doug Fresh Mart.
 • Argëton dhe shkathtëson fëmijët
 • Zhvillon aftësitë e komunikimit dhe logjikën

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 34.29 x 26.67 x 8.89 cm

4,900 L

2 stok

Ky grup shoqërues në dyqanin ushqimor Fresh Mart ka gjithçka që fëmijët kanë nevojë për të pasur në rafte dhe për të bërë pazar. Seti përmban  70 pjesë për të luajtur, duke përfshirë artikuj për lojëra me role të shitësit dhe blerësit, si përparëse, shirit ndarës me rrip transportieri, çantë pazari prej pëlhure,  raft, para, letra, kuponë, kuti ushqimore dhe kanaçe. Përputhet në mënyrë perfekte me dyqanin ushqimor Melissa & Doug Fresh Mart.

Karakteristikat:

 • Ka gjithçka që fëmijët kanë nevojë për të pasur në rafte dhe për të bërë pazar
 • Përmban 70 pjesë për të luajtur, duke përfshirë artikuj për lojëra me role të shitësit dhe blerësit
 • Perfekte për tu luajtur në grup
 • Përputhet në mënyrë perfekte me dyqanin ushqimor Melissa & Doug Fresh Mart.
 • Argëton dhe shkathtëson fëmijët
 • Zhvillon aftësitë e komunikimit dhe logjikën

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 34.29 x 26.67 x 8.89 cm

Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close