Fruta dhe Perime Wonky

Plan Toys
Availability:

4 stok


Fruta dhe Perime Wonky | Shikoni kalimin e pamjes së tyre dhe përftoni në thelbin e këtyre Frutave dhe Perimeve Wonky! Kjo lodër i mëson fëmijët të kuptojnë se format e papërsosura nuk zvogëlojnë përfitimet e këtyre frutave dhe perimeve, dhe më pas ata do të mësojnë të zvogëlojnë mbeturinat e ushqimit. Ndihmon gjithashtu në rritjen e aftësive të shkëlqyera praktike dhe koordinimin e syve me dorë. Seti përfshin një thikë dhe 5 fruta dhe perime të prera: mollë, dardhë, karrota, domate dhe kastravec. Detajet prekëse ofrojnë një lojë realiste.

4,600 L

4 stok

Fruta dhe Perime Wonky | Shikoni kalimin e pamjes së tyre dhe përftoni në thelbin e këtyre Frutave dhe Perimeve Wonky! Kjo lodër i mëson fëmijët të kuptojnë se format e papërsosura nuk zvogëlojnë përfitimet e këtyre frutave dhe perimeve, dhe më pas ata do të mësojnë të zvogëlojnë mbeturinat e ushqimit. Ndihmon gjithashtu në rritjen e aftësive të shkëlqyera praktike dhe koordinimin e syve me dorë. Seti përfshin një thikë dhe 5 fruta dhe perime të prera: mollë, dardhë, karrota, domate dhe kastravec. Detajet prekëse ofrojnë një lojë realiste.

SKU: 8854740034953 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close