, ,

Furçat e Zgjuara (3 copë)

Djeco
Availability:

60 stok


Furçat e Zgjuara, set prej 3 copësh, janë të përshtatshme për aktivitetet e pikturimit të fëmijëve nga mosha 3 deri më 6 vjeç. Pastrohen lehtë dhe shpejt. Dizajni mundëson kapjen dhe mbajtjen pa vështirësi nga ana e fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Kapen dhe mbahen lehtësisht nga duart e fëmijëve
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese të pikturimit
  • E përshtatshme për moshën 3-6 vjeç
  • Përmasat: 16 x 11 x 4 cmcm

500 L

60 stok

Furçat e Zgjuara, set prej 3 copësh, janë të përshtatshme për aktivitetet e pikturimit të fëmijëve nga mosha 3 deri më 6 vjeç. Pastrohen lehtë dhe shpejt. Dizajni mundëson kapjen dhe mbajtjen pa vështirësi nga ana e fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Kapen dhe mbahen lehtësisht nga duart e fëmijëve
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese të pikturimit
  • E përshtatshme për moshën 3-6 vjeç
  • Përmasat: 16 x 11 x 4 cmcm
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close