,

Fustan për vajza 12 muajsh

Availability:

3 stok


Fustan për vajza 12 muajsh, veshje elegante e vajzave, ideale për raste te veçanta. Ka rrudha në pjesën e përparme dhe susta në anën e pasme.

Karakteristikat:

  • 100% pambuk
  • Mosha 12 muajsh
  • Përmasa: 74 cm

6,000 L

3 stok

SHPORTA NË BEE

close