,

Fustan për vajza 18 muajsh

Petit Bateau
Availability:

5 stok


Fustan për vajza 18 muajsh, veshje elegante e vajzave, ideale për raste te veçanta. Ka rrudha në pjesën e përparme dhe susta në anën e pasme.

Karakteristikat:

  • 100% pambuk
  • Mosha 18 muajsh
  • Përmasa: 81 cm

6,700 L

5 stok

SHPORTA NË BEE

close