,

Fustan për vajza

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Fustan për vajza nga 3 deri në 12 vjeç. Shumë elegant me qafë e rrumbullakët dhe me prerje të ulët.

Karakteristikat:

  • Materiali: 100% lino
  • Mosha: 3 deri 12 vjeç
  • Ngjyrë e bardhë

7,900 L8,600 L

Pastroje zgjedhjen
Mosha

10 vjeç, 12 vjeç, 3 vjeç, 4 vjeç, 5 vjeç, 6 vjeç, 8 vjeç

Marka

Materiali

Lino

SHPORTA NË BEE

close