, ,

Gara e makinave

Plan Toys
Availability:

8 stok


Ramp Races  është një lodër e shkëlqyeshme për zhvillimin e koordinimit të syve me duart dhe aftësive të shkëlqyera praktike. Fëmijët mjaftojnë të lënë makinat të lëvizin vetë për të parë se kush do të arrijë më larg. Gjithashtu kjo lojë është perfekte për argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • E shkëlqyeshme për zhvillimin e koordinimit të syve me duart
 • Rrit dhe zhvillon aftësitë praktike
 • Perfekte për argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 7 x 44.8 x 29 cm
 • Pesha: 0.75 kg
 • Mosha: +18 muajsh

8,500 L

8 stok

Ramp Races  është një lodër e shkëlqyeshme për zhvillimin e koordinimit të syve me duart dhe aftësive të shkëlqyera praktike. Fëmijët mjaftojnë të lënë makinat të lëvizin vetë për të parë se kush do të arrijë më larg. Gjithashtu kjo lojë është perfekte për argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • E shkëlqyeshme për zhvillimin e koordinimit të syve me duart
 • Rrit dhe zhvillon aftësitë praktike
 • Perfekte për argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 7 x 44.8 x 29 cm
 • Pesha: 0.75 kg
 • Mosha: +18 muajsh
SKU: 8854740053794 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close