, ,

Garazhi

Availability:

6 stok


Garazhi| Parkoni të dy makinat prej druri në garazhin e parkimit me ashensor ose tërhiqni ato përmes lavazhit. Mos harroni të furnizoheni në pompën e gazit para se të dilni. Kjo lojë është për moshat +3 vjeç, e cila inkurajon aftësi të shkëlqyera praktike, koordinim të syve me duart, zgjidhje problemesh dhe lojë imagjinare. Doreza e integruar e bën atë lodër të përsosur!

5,200 L

6 stok

Garazhi|  Parkoni të dy makinat prej druri në garazhin e parkimit me ashensor  ose tërhiqni ato përmes lavazhit. Mos harroni të furnizoheni në pompën e gazit para se të dilni. Kjo lojë është për moshat +3 vjeç, e cila inkurajon aftësi të shkëlqyera praktike, koordinim të syve me duart, zgjidhje problemesh dhe lojë imagjinare. Doreza e integruar e bën atë lodër të përsosur!

SKU: 000772192712 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SHPORTA NË BEE

close