Garazhi

Plan Toys
Availability:

5 stok


Garazhi është një garazh 2 nivelesh garash dhe parkimi që është bërë prej gome të zezë shumë të qëndrueshme – të përshtatshme për shenjat e shkumës, domethënë që vogëlushi juaj mund të shtojë shënimet e tyre rrugore në pista. Të dy nivelet janë perfekte për zbardhjen e 2 makinave poshtë rampave, duke ndaluar të parkojnë në rrugën e njërës prej vendeve të parkimit.

10,000 L

5 stok

Garazhi është një garazh 2 nivelesh garash dhe parkimi që është bërë prej gome të zezë shumë të qëndrueshme – të përshtatshme për shenjat e shkumës, domethënë që vogëlushi juaj mund të shtojë shënimet e tyre rrugore në pista. Të dy nivelet janë perfekte për zbardhjen e 2 makinave poshtë rampave, duke ndaluar të parkojnë në rrugën e njërës prej vendeve të parkimit.

SKU: 8854740062703 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close