, ,

Garazhi Dino

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Garazhi i parkimit Dino, nga Le Toy Van,  është i pajisur me dy kate hapësirë ​​parkimi, një kullë ashensori dhe një helipad. Ky grup garazhi prej druri përfshin një figurë punonjësi, makinë dhe pika hyrëse e karburantit. Fëmijët mund të përdorin ashensorin për të lëvizur makina në nivele të ndryshme, dhe pastaj t’i drejtojnë ato nëpër rampat në nivelin e tokës. Për të shtuar më shumë argëtim dhe për të zgjeruar qytetin e tyre të ëndërruar, fëmijët mund të shtojnë një helikopter dhe më shumë makina.

Karakteristikat:

 • Garazh me dy kate parkimi dhe një helipad
 • I bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
 • Përmirëson aftësitë e koordinimit në një mjedis loje argëtuese
 • Argëton fëmijët
 • Përmban udhësues

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç

12,500 L

1 stok

Garazhi i parkimit Dino, nga Le Toy Van,  është i pajisur me dy kate hapësirë ​​parkimi, një kullë ashensori dhe një helipad. Ky grup garazhi prej druri përfshin një figurë punonjësi, makinë dhe pika hyrëse e karburantit. Fëmijët mund të përdorin ashensorin për të lëvizur makina në nivele të ndryshme, dhe pastaj t’i drejtojnë ato nëpër rampat në nivelin e tokës. Për të shtuar më shumë argëtim dhe për të zgjeruar qytetin e tyre të ëndërruar, fëmijët mund të shtojnë një helikopter dhe më shumë makina.

Karakteristikat:

 • Garazh me dy kate parkimi dhe një helipad
 • I bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
 • Përmirëson aftësitë e koordinimit në një mjedis loje argëtuese
 • Argëton fëmijët
 • Përmban udhësues

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 5060023414500 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close