Garazhi emergjencave

Melissa & Doug
Availability:

8 stok


Garazhi emergjencave | Prapa tre dyerve të këtij garazhi janë vendosur tre automjete shpëtimi të gatshme për t’u futur në veprim! Zhbllokoni dyert me çelësat me ngjyra, hapni garazhin, dërgoni automjetet që garojnë në shpëtim. Heronjtë e vërtetë të kësaj historie? Dueti dinamik i praktikës së aftësive logjistike dhe i lojës imagjinative!

5,700 L

8 stok

SHPORTA NË BEE

close