, ,

Garazhi i parkimit

Plan Toys
Availability:

1 stok


Garazhi i parkimit PlanToys® është i pajisur me tre kate hapësirë ​​parkimi, një kullë ashensori dhe madje një helipad. Ky grup garazhi prej druri përfshin një figurë, makinë, stacion benzine dhe larje makinash. Thjesht shtoni imagjinatën dhe luani!

Fëmijët mund të përdorin ashensorin për të lëvizur makina në nivele të ndryshme, dhe pastaj t’i drejtojnë ato nëpër rampat në nivelin e tokës. Ata mund të mbushin makinën me gaz në pompat e karburantit ose të drejtojnë nëpër larje makinash. Parkimi i makinës me saktësi brenda vijave të bardha të hapësirave të parkimit do të ndihmojë në zhvillimin e koordinimit të syrit me dorë.

Për të shtuar më shumë argëtim dhe për të zgjeruar qytetin e tyre të ëndërruar, fëmijët mund të shtojnë një Helikopter, më shumë makina, ndonjë nga figurat e familjes PlanCity dhe grupe të tjera të PlanToys® Road & Rail.

17,300 L

1 stok

Garazhi i parkimit PlanToys® është i pajisur me tre kate hapësirë ​​parkimi, një kullë ashensori dhe madje  një helipad. Ky grup garazhi prej druri përfshin një figurë, makinë, stacion benzine dhe larje makinash. Thjesht shtoni imagjinatën dhe luani!

Fëmijët mund të përdorin ashensorin për të lëvizur makina në nivele të ndryshme, dhe pastaj t’i drejtojnë ato nëpër rampat në nivelin e tokës. Ata mund të mbushin makinën me gaz në pompat e karburantit ose të drejtojnë nëpër larje makinash. Parkimi i makinës me saktësi brenda vijave të bardha të hapësirave të parkimit do të ndihmojë në zhvillimin e koordinimit të syrit me dorë.

Për të shtuar më shumë argëtim dhe për të zgjeruar qytetin e tyre të ëndërruar, fëmijët mund të shtojnë një Helikopter, më shumë makina, ndonjë nga figurat e familjes PlanCity dhe grupe të tjera të PlanToys® Road & Rail.

 

SKU: 8854740062277 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close