Garazhi

Moulin Roty
Availability:

8 stok


Garazhi | Një garazh i shkëlqyeshëm në stilin retro, i Aurélien Débat, me 11 pajisje prej druri: 2 vetura, shenja trafiku, kone trafiku dhe një pikë karburanti për tu mbushur! Ekziston një ashensor mallrash që fëmija juaj e aktivizon duke përdorur timon për të ngritur dhe ulur makinat. Një lojë e plotë për tu luajtur për orë të tëra, vetëm ose me miqtë.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 62x29x38.5 cm.
  • Materialet: Dru i ngurtë, kompensatë, plastike.
  • Mosha 3-4 vjeç.

15,600 L

8 stok

Garazhi | Një garazh i shkëlqyeshëm në stilin retro, i Aurélien Débat, me 11 pajisje prej druri: 2 vetura, shenja trafiku, kone trafiku dhe një pikë karburanti për tu mbushur! Ekziston një ashensor mallrash që fëmija juaj e aktivizon duke përdorur timon për të ngritur dhe ulur makinat. Një lojë e plotë për tu luajtur  për orë të tëra, vetëm ose me miqtë.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 62x29x38.5 cm.
  • Materialet: Dru i ngurtë, kompensatë, plastike.
  • Mosha 3-4 vjeç.
SKU: 3575677204039 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close