Geo Lacking Beads

Plan Toys
Availability:

3 stok


Geo Lacking Beads | Ky set shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike përmes përvojave domethënëse, praktike; dhe inkurajon një qasje për të vetë-drejtuar dhe për të mësuar përgjatë një trajektore më të natyrshme zhvillimore.

3,300 L

3 stok

Geo Lacking Beads | Ky set shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike përmes përvojave domethënëse, praktike; dhe inkurajon një qasje për të vetë-drejtuar dhe për të mësuar përgjatë një trajektore më të natyrshme zhvillimore.

SKU: 8854740053817 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close