,

Geo Matching Blocks

Plan Toys
Availability:

1 stok


Seria Essentials e PlanToys është krijuar për të synuar aftësi specifike zhvillimore të hershme, duke ulur kompleksitetin, për të qenë sa më i drejtpërdrejtë në qëllim dhe funksion sa të jetë e mundur. Çdo grup shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike nëpërmjet përvojave kuptimplota dhe praktike. Gjithashtu inkurajon një qasje të vetë-drejtuar ndaj të mësuarit përgjatë një trajektoreje më të natyrshme zhvillimi.

Karakteristikat: 

 • Ndihmon të nxënit kinestetik
 • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
 • Rrit koordinimi sy-duar
 • Njohjen e formave
 • Zhvillon inteligjenën vizuale-hapësinore
 • Zhvillon kreativitetit dhe imagjinatën
 • Materia prej druri dhe bojra jo toksike me bazë uji
 • Lojë argëtuese dhe edukuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e një blloku: 5.3 x 5.3 x 5.3 cm
 • Mosha: +2 vjeç

4,700 L

1 stok

Seria Essentials e PlanToys është krijuar për të synuar aftësi specifike zhvillimore të hershme, duke ulur kompleksitetin, për të qenë sa më i drejtpërdrejtë në qëllim dhe funksion sa të jetë e mundur. Çdo grup shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike nëpërmjet përvojave kuptimplota dhe praktike. Gjithashtu inkurajon një qasje të vetë-drejtuar ndaj të mësuarit përgjatë një trajektoreje më të natyrshme zhvillimi.

Karakteristikat: 

 • Ndihmon të nxënit kinestetik
 • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
 • Rrit koordinimi sy-duar
 • Njohjen e formave
 • Zhvillon inteligjenën vizuale-hapësinore
 • Zhvillon kreativitetit dhe imagjinatën
 • Materia prej druri dhe bojra jo toksike me bazë uji
 • Lojë argëtuese dhe edukuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e një blloku: 5.3 x 5.3 x 5.3 cm
 • Mosha: +2 vjeç
SKU: 8854740053916 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close