Gërma A me kafshë

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Gërma rrëshire dhe me shoqërues kafshë të ndryshme. Gërma  A  vjen e shoqëruar nga një kafshë simpatike. Moulin Roty sjell shkronja të ëmbla për emrin e fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Materiali: Rrëshirë
  • Madhësia: 7 cm

900 L

1 stok

Gërma rrëshire dhe me shoqërues kafshë të ndryshme. Gërma  A  vjen e shoqëruar nga një kafshë simpatike. Moulin Roty sjell shkronja të ëmbla për emrin e fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Materiali: Rrëshirë
  • Madhësia: 7 cm
SKU: 3575676328002 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close